TAB A T595 4G 32GB BLACK

TAB A T595 € 199,00 € 229,00
Samsung TAB A T595

Maak kennis met de adembenemende nieuwe Galaxy Tab A – een opvallend toestel met verfijnde eenvoud. Met slechts 8 mm en 534 gram is de Galaxy Tab A superhandig en draagbaar. En vergeet de stevige grip niet!
Met de Galaxy Tab A breng jij surfen op het web en lezen via uw tablet naar een hoger niveau! De beeldverhouding is ideaal voor het lezen van digitale boeken, tijdschriften en kranten – net als surfen op het web.

+ toon meer
Specificaties
Camera
Hoofd camera resolutie 8 MP
Selfie camera Single
Selfie camera resolutie 5 MP
Main camera resolutie 8 MP
Main camera Single
Connectivity
Sim type Single Sim
Besturingssysteem Android
Besturingssysteem versie 8.1 Oreo
Design and Colour
Model Touch screen only
Weergave
Scherm type TFT
Beeldschermdiagonaal 10.5 "
Resolutie 1920 x 1200 pixels
Touch screen type No touch screen
Memory
RAM-geheugen 3 GB
Compatibele geheugenkaarten microSD
Interne opslagcapaciteit 32 GB
Maximum memory card grootte 400 GB
Power
Geleverde stroom door de batterij 7300 mAh
Processor
Processor-kloksnelheid (CPU snelheid) 1800 MHz
Processor type Octa core
Product Details
Manufacturer SKU 2067008
European Article Number 8801643403805
Weight and dimensions
Breedte 161.1 mm
Hoogte 260 mm
Dikte 8 mm
+ toon meer

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer