LGLG UHDTV 4K 55UP75006LF

€ 549,00 € 379,00
Gezien de omvang van uw pakket en waarde van het toestel, wordt jouw pakket op afspraak geleverd. Na betaling ontvang je een e-mail van Post NL met een link naar een kalender waar je het gewenste tijdstip van levering kan kiezen. Opgelet: het kan tot een week duren alvorens je de mail van PostNL ontvangt.
Beschrijving

LG UHDTV 4K 55UP75006LF

+ toon meer
Specificaties
Connectivity
Bluetooth
Connectors
Component (AV), HDMI, RF In, USB Type A
HDMI ingang
2
Hoofdtelefoon connector
N/A
LAN ingang
USB input
1
Design and Colour
Materiaal
Aluminium
Music and Audio
Geïntegreerde microfoon
Operating system/software
Smart platform
WebOS
Other features
Ambilight
CI + interface
Gebogen scherm
Geïntegreerde soundbar
Screen mirroring
Smart TV
Smart remote
Verstelbaarheid
N
Power
Energielabel
G
Processor
Processor type
Quad core
Product Details
European Article Number
8806091218056
Manufacturer SKU
2110179
Weergave
Beeldschermdiagonaal
55 "
LED technologie
Direct LED
Resolutie
3840 x 2160
Scherm type
4K UHD
Verversingssnelheid
60 Hz
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer