LG"LED TV 32"""

Helaas Nooit meer beschikbaar Dit product zal helaas niet meer verkocht worden
Hier kunt u zoeken naar alternatieven
€ 199,00 € 159,00
Beschrijving

Ervaar tv-programma's en films met de scherpheid van HD 720p. De functie voor dynamische kleur zorgt dat de kleuren levendiger en helderder zijn.

+ toon meer
Specificaties
Connectivity
Connectors
HDMI, USB Type A
Other features
Smart TV
Product Details
European Article Number
8806098385997
Manufacturer SKU
2074594
Technical details
Andere specificaties

HDMI - USB

Weergave
Beeldschermdiagonaal
32 "
Resolutie
1366 x 768
Scherm type
HD ready
Weight and dimensions
Breedte
464 mm
Dikte
180 mm
Hoogte
736 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer