RINGRing Chime Gen. 2

€ 35,00
Beschrijving

De Ring Chime versterkt het geluid van je slimme Ring deurbel om ze binnen overal te horen, zelfs als je niet in de buurt van je smartphone bent. Of je nu in de keuken, je slaapkamer of je zolder bent, je hoeft niets te missen als je telefoon buiten bereik is. Een Chime kan aangesloten worden op een standaard stopcontact en verbindt zich met al je Ring-apparaten. De Ring Chime is een perfecte aanvulling voor jouw smart home systeem.
- Meerdere waarschuwingstonen
- Volumeregelaar
- Niet storen-modus
- Eenvoudige installatie via je stopcontact

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Bluetooth versie
No Bluetooth
Compatibele besturingsystemen
Android, iOS
WiFi
Power
Aantal inbegrepen batterijen
0
Batterijtechnologie
No battery
Voeding
N
Product Details
European Article Number
0842861110371
Manufacturer SKU
2087279
Weight and dimensions
Breedte
62 mm
Dikte
25 mm
Hoogte
77.8 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer