RINGRing Chime Gen. 2

€ 35,00
Beschrijving

Krijg een melding wanneer iemand aanbelt of als er beweging wordt gedetecteerd.
Steek de stekker in een standaard stopcontact en sluit de Ring Chime aan op alle Ring-deurbellen en -camera's.
Ontvang overal in huis direct een melding
Een Chime kan aangesloten worden op een standaard stopcontact en verbindt zich met al je Ring-apparaten. Vervolgens geeft hij meldingen in elke kamer van je huis, zelfs als je niet in de buurt bent van je telefoon.
- Meerdere waarschuwingstonen
- Volumeregelaar
- Niet storen-modus

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Bluetooth versie
No Bluetooth
Compatibele besturingsystemen
Android, iOS
WiFi
Power
Aantal inbegrepen batterijen
0
Batterijtechnologie
No battery
Voeding
N
Product Details
European Article Number
0842861110371
Manufacturer SKU
2087279
Weight and dimensions
Breedte
62 mm
Dikte
25 mm
Hoogte
77.8 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer

Door de Corona pandemie kan je pakket langer onderweg zijn als normaal. De bezorgers van PostNL nemen extra maatregelen om het directe contact zoveel mogelijk te beperken. Zo dien je bijvoorbeeld niet langer op het scanapparaat te tekenen voor ontvangst van jouw bestelling. De bezorger noteert de laatste 3 cijfers van je e-ID (of ander officieel document) als bewijs voor ontvangst.