AzuriAzuri Front & Back protection pack - zwart - Apple iPhone Xr

Helaas Nooit meer beschikbaar Dit product zal helaas niet meer verkocht worden
Hier kunt u zoeken naar alternatieven
€ 30,00
Beschrijving

Bescherm de achterkant en de voorkant van je toestel met de Azuri front & back protection pack. Hij is transparant waardoor jouw stijlvolle toestel nog steeds goed te zien blijft. Deze ultradunne cover zal jouw smartphone beschermen met een minimale toename in dikte.

Uiteraard blijf je volledige toegang hebben tot knoppen, luidsprekers,camera en (kabel)aanlsuitingen, waardoor je nog steeds optimaal gebruik kan maken van je toestel.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
Apple iPhone Xr
Type mobiele apparatuur
Mobile phone/smartphone
Design and Colour
Bescherming van zijde
Achterkant, Voorkant, Zijkant
Case type
Cover
Induction
Materiaal
polyurethaan
Robuust
Product Details
European Article Number
5412882737717
Manufacturer SKU
2085689
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer