iParcelBoxZonnepaneel - Slimme Pakjesbox

€ 40,00
Beschrijving

Het zonnepaneel connecteert met Slimme Pakjesbox batterij versie zodat die nooit zonder stroom valt. Het zonnepaneel komt met een montagebeugel zodat die aan een geschikte muur kan bevestigd worden. 

+ toon meer
Specificaties
Connectivity
Bluetooth
Compatibele besturingsystemen
N
WiFi
Power
Aantal inbegrepen batterijen
0
Batterijtechnologie
No battery
Voeding
N
Product Details
European Article Number
5060743540039
Manufacturer SKU
2121488
Technical details
Andere specificaties

- 3m USB-C cable
- Montagebeugel
- 6V 5W monocrystalline zonnepaneel

Weight and dimensions
Breedte
180 mm
Dikte
18 mm
Hoogte
270 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer