SonyWH-XB900 - noise cancelling headset

€ 169,00 € 139,00
Beschrijving

Laat uzelf helemaal gaan met EXTRA BASS™-geluid. U kunt de hele dag van uw muziek genieten met de WH-XB900N-hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling dankzij de lange batterijlevensduur, de draadloze Bluetooth®-technologie, het langdurige luistercomfort en het praktische ontwerp.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Bluetooth versie
4.2
Hoofdtelefoon connector
3.5 mm
Near Field Communication (NFC)
Verbinding met pc
Verbindingstechnologie
Bluetooth
Design and Colour
Draagwijze
On-ear
Headset type
Stereo
LED-indicatoren
Features
Activity usage
Dagelijkse activiteiten
Hartslagmeter
IP certification
No IP certification
Microfoon
Other features
Waterbestendig
Power
Aantal inbegrepen batterijen
1
Batterij-indicator
Batterijtechnologie
Lithium-Ion (Li-Ion)
Oplaadbaar
Product Details
European Article Number
4548736089648
Manufacturer SKU
2086780
Technical details
Frequentiebereik koptelefoon
0 Hz
Gevoeligheid koptelefoon
0 dB
Ruisonderdrukking
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer