SonyWH-H910 - noise cancelling headset

€ 269,00 € 179,00
Beschrijving

Geef uw dagen kleur met prachtige muziek. Deze h.ear on 3-hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling is verkrijgbaar - en sluit daarmee perfect aan op uw stijl. Geniet van meer muziek en comfort met geluid van hoge kwaliteit voor entertainment in studiokwaliteit, digitale Wireless Noise Cancelling, Adaptive Sound Control voor slim luisteren en een dunner, gestroomlijnder design.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Bluetooth versie
5.0
Hoofdtelefoon connector
3.5 mm
Near Field Communication (NFC)
Verbinding met pc
Verbindingstechnologie
Bluetooth
Design and Colour
Draagwijze
On-ear
Headset type
Stereo
LED-indicatoren
Features
Activity usage
Dagelijkse activiteiten
Hartslagmeter
IP certification
No IP certification
Microfoon
Waterbestendig
Power
Aantal inbegrepen batterijen
1
Batterij-indicator
Batterijtechnologie
Lithium-Ion (Li-Ion)
Oplaadbaar
Product Details
European Article Number
4548736101210
Manufacturer SKU
2086687
Technical details
Frequentiebereik koptelefoon
0 Hz
Gevoeligheid koptelefoon
0 dB
Ruisonderdrukking
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer

Wegens drukte kan de levering van uw pakketje wat vertraging oplopen.