AppleTV 4K 32 GB

€ 159,00 € 149,00
Beschrijving

Een bioscoop die je zintuigen prikkelt.
Apple TV 4K biedt films en series in geweldige 4K HDR‑kwaliteit met het geluid van Dolby Atmos. Download al je favoriete apps (Netflix, YUGO TV, ..) en kijk erop los.
Bovendien is genieten van Apple TV 4K nu nog gemakkelijker dankzij het compleet vernieuwde beginscherm en nieuwe features waarmee tv‑kijken nog indrukwekkender en persoonlijker wordt.

+ toon meer
Specificaties
Connectivity
Connectors
HDMI
Other features
Smart TV
Product Details
European Article Number
0190198463784
Manufacturer SKU
2077579
Technical details
Andere specificaties

ProcessorApple A10X Fusion

Internal memory GB64 Gb

Weergave
Resolutie
2160 pixels
Scherm type
N
Weight and dimensions
Breedte
98 mm
Dikte
98 mm
Hoogte
35 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer