AzuriTravel kit Apple

€ 29,00
Beschrijving

De Travel Kit bestaat uit 3 accessoires. Een houder die je aan de hoofdsteun kan hechten zodat je gemakkelijk een film kan kijken of een spelletje kan spelen terwijl je comfortabel op de achterbank zit. Een 12 volt lader waarmee je onderweg 2 toestellen tegelijk, veilig en efficiënt kan opladen. Een Charge & Sync kabel waarmee je jouw toestel op eender welke USB poort kan aansluiten om op te laden of om grote hoeveelheden data uit te wisselen en te synchroniseren.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Product Details
European Article Number
5412882758880
Manufacturer SKU
2069080
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer

Wegens drukte kan de levering van uw pakketje wat vertraging oplopen.