SamsungSamsung universal USB-C adapter (w/o cable) - white - power delivery (25W)

€ 25,00

Beschrijving

Supersnel opladen tot 25W met compatibele apparaten

Geef uw mobiele apparaten de krachtige en veilige oplaadondersteuning die ze verdienen. Als de batterij bijna leeg is, is dat niet voor lang. Met een laadstroom tot 3A laadt u uw toestellen veel sneller op dan met een standaardlader.

Geniet van ultieme compatibiliteit

Van Galaxy Buds Pro tot Galaxy Book Flex, ervaar de ideale oplaadtijd voor al uw apparaten.

Pure flexibiliteit

Met kabels die compatibel zijn met USB-C kunt u uw 25 W Super Fast Wall Charger eenvoudig ombouwen voor gebruik met verschillende mobiele apparaten. Gewoon aansluiten en opladen zonder dat u andere adapters nodig hebt.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Connector(en) data
USB Type-C
Connector(en) opladen
USB Type-C
Design and Colour
Cable length
0 m
Induction
LED-indicatoren
Performance
Type oplader
Thuislader
USB 2.0 poort(en)
1
Power
Aantal inbegrepen batterijen
0
Batterijtechnologie
No battery
Fast charging
Ingangsspanning
200 V
Output current
0 mA
Spanning
200 V
Voeding
25 W
Product Details
European Article Number
8806090973338
Manufacturer SKU
2107495
Weight and dimensions
Breedte
78.1 mm
Dikte
26.2 mm
Hoogte
47.4 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer