TelenetSamsung universal USB-C adapter (w/o cable) - black - power delivery (25W)

€ 25,00
Beschrijving

~Supersnel opladen tot 25 W met compatibele apparaten

Compatibel met USB-C-kabel

USB-kabel apart of Wall Charger Only

De 25W Super Fast Wall Charger is gebouwd om jou en je hele Galaxy Ecosystem te voorzien van de Super Fast Charging mogelijkheden die het verdient. Met een breed scala aan compatibele kabels voor al uw apparaten op verschillende besturingssystemen, krijgt u sneller onderweg dan uw standaardlader.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Connector(en) data
No connector
Connector(en) opladen
Zonder connector
Design and Colour
Cable length
0 m
Induction
LED-indicatoren
Performance
Type oplader
Thuislader
USB 2.0 poort(en)
0
Power
Aantal inbegrepen batterijen
0
Batterijtechnologie
No battery
Fast charging
Ingangsspanning
200 V
Output current
0 mA
Spanning
200 V
Voeding
25 W
Product Details
European Article Number
8806090973369
Manufacturer SKU
2107494
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer