Samsung U7100 49 inch

U7100 € 299,00 € 699,00
Samsung U7100

UHD, Get connected, get more delight
Echte 4K UHD-resolutie - Met 4K UHD TV geniet je van scherpe, heldere beelden. 4K UHD TV heeft vier keer meer pixels dan Full HD TV. Nu zie je zelfs de kleinste details in iedere scène.
Meer details met HDR - Bekijk HDR-content met een extreem helder beeld en gedetailleerde kleurweergave. Met een Samsung UHD TV zie je meer details in lichte en donkere scènes.
PurColor - Bekijk je favoriete content in natuurlijke kleuren en met ongezien heldere en realistische details. Ga voor een kleurrijke kijkervaring.
UHD Dimming - TV kijken met geoptimaliseerde kleuren, scherpte en contrastniveaus. UHD Dimming deelt het scherm op in kleinere blokjes zodat je meer details ziet.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor multiple devices
Weergave
Resolutie 3840 x 2160 pixels
Beeldschermdiagonaal 49 "
Scherm type 4K UHD
Other features
Smart TV Ja
Product Details
Manufacturer SKU 2057880
European Article Number 8801643164270
Technical details
Andere specificaties

Screen properties: 4K UHD

Screen resolution pixels: 3840 x 2160

External slot: 3 HDMI + 2 USB

Dimensions: 1102.8 mm x 637.8 mm x 59.7 mm

Weight:13.8 kg

Weight and dimensions
Dikte 59.7 mm
Breedte 1102.8 mm
Hoogte 637.8 mm
+ toon meer

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer