SamsungSamsung S View wallet cover - zwart - voor Samsung Galaxy A71

€ 39,00
Beschrijving
  • Transparant kijkvenster
  • Bescherming voor je toestel met behoud van uitstraling
  • Comfortabel in je hand

Alles bij de hand

De S View Wallet Cover voor de Galaxy A71 heeft binnenin een vakje waarin je de pasjes die je dagelijks gebruikt gemakkelijk kwijt kunt.

Aan alle kanten beschermd

De S View Wallet Cover voor de Galaxy A71 heeft een slank, maar stevig ontwerp en beschermt je telefoon aan alle kanten.

Gemakkelijk toegang met de S View Cover

De S View Wallet Cover voor de Galaxy A71 heeft een duidelijk minivenster en een slimme sensor, zodat je gemakkelijk oproepen kunt ontvangen, berichten kunt zien en andere belangrijke functies kunt gebruiken zonder de cover te openen.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
Samsung Galaxy A71
Type mobiele apparatuur
Mobile phone/smartphone
Design and Colour
Bescherming van zijde
Achterkant, Voorkant, Zijkant
Case type
Wallet cases
Induction
Materiaal
Polycarbonate
Robuust
Product Details
European Article Number
8806090268618
Manufacturer SKU
2098586
Weight and dimensions
Breedte
79.8 mm
Dikte
12.4 mm
Hoogte
165.5 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer

Wegens drukte kan de levering van uw pakketje wat vertraging oplopen.