SamsungGalaxy Watch4 44mm LTE - Zwart

€ 349,00 € 229,00
Beschrijving

DE VOORDELEN VAN TELENET ONE NUMBER

 

BLIJF OP ELK MOMENT VERBONDEN

Oproepen krijg je rechtstreeks binnen op je smartwatch met eSIM, zelfs als je je smartphone bent vergeten. Sms’je versturen? Spreek het gewoon in via Siri of Google Assistent!

 

MIS NOOIT EEN BERICHT

Dankzij Telenet One Number krijg je voortaan ook notifications, sms’jes en WhatsAppjes op je smartwatch, op hetzelfde moment als op je telefoon.

 

ALLES LOOPT SYNCHROON

Berichtjes en oproepen komen voortaan op exact ‘t zelfde moment binnen als op je smartphone, ook als die niet in de buurt is! Waarom? Je smartwatch werkt nu via mobiele data en niet enkel via wifi of bluetooth.

 

STREAM OVERAL MUZIEK

Wandelen, joggen of skaten zonder je gsm? Ook dan kan je je favoriete playlists streamen of het vervolg van je podcast beluisteren op je smartwatch. Nieuwe hit opgevangen? Gebruik Shazam op je smartwatch.

 

VIND ALTIJD JE WEG

Te voet of met de fiets naar je volgende afspraak? Je smartwatch wijst je de weg aan je pols, ook zonder smartphone op zak. Via spraakopdrachten, in dialoog met Siri, je Google Assistent of met een snelle blik op je smartwatch.

 

Galaxy Watch4 Series

             

Galaxy-ecosysteem

             

Verruim jouw Galaxy-horizon met de Galaxy Watch4 Series
 

In tijden waarin gezond leven het middelpunt van ons bestaan is geworden, zijn smartwatches niet langer een optie, ze zijn een must!

 

Wees lief voor jezelf

 

De top of the line technologie van de Galaxy Watch4 Series maakt het mogelijk om beter voor jezelf te zorgen en je eigen gezondheidsdoelen te halen. Want niet alleen blinken beide smartwatches uit in toonaangevende health- & fitnessoplossingen mét de unieke BIA-sensor (Bioelectrical Impedance Analysis) voor het nauwkeurig registreren en tracken van je lichaamssamenstelling & work-outs, het nieuwe Google-besturingssysteem Water OS+ brengt ook populaire apps zoals Google, Strava & Spotify naar je pols. In combinatie met de nieuwe hardware zorgt dit voor een snelle en uiterst nauwgezette gebruikerservaring.

 

Met de Galaxy Watch4 Series wordt het monitoren van je gezondheid een dagelijkse gewoonte. Beide smartwatches zijn slimme, motiverende gezondheidscoaches met een prachtig design.

 

Health & Fitness: motivate for tomorrow

 

Meet je lichaam

 

De Galaxy Watch4 Series toont je in slechts 15 seconden allerlei informatie over je lichaamssamenstelling. Met slechts één simpele aanraking meet de smartwatch via BIA (Bioelectrical Impedance Analysis) de hoeveelheid spieren, vet en water aan de hand van een laagspanningsstroom die hij door je lichaam stuurt. Hierdoor kan je ook meteen je gewicht en BMI aflezen. Je hoeft hiervoor enkel twee punten op de wijzerplaat aan te raken met twee vingers. Deze lichaamssamenstelling is tot 98% nauwkeurig.

 

Geavanceerde Fitness Tracking

 

De Galaxy Watch4 Series helpt jou om nog meer te sporten en te bewegen, want met de verbeterde Fitness Tracking features heb je alle resultaten bij de hand van je dagelijkse activiteiten tot sportieve work-outs. De Galaxy Watch4 Series kan bovendien gegevens bijhouden van tot wel 95 trainingssessies, (bij Watch3 40+ work-outs).

 

Daily Activity Tracker: je portie dagelijkse beweging kan je tot in het detail nakijken. Het aantal gepresteerde stappen, de tijd dat je actief was, het aantal verbruikte calorieën, de afgelegde afstand, … De verbrande calorieën worden op basis van de hartslag trouwens nog nauwkeuriger berekend dan bij de voorgaande modellen.

 

Work-out Tracker: verbeter je dagelijkse sportroutine dankzij de Auto work-out bij het wandelen en lopen. Navigeer gemakkelijk met de Galaxy Watch4 Series tijdens het sporten en krijg de gedetailleerde resultaten op het einde van je work-out.

 

Group Challenge: blijf actief en gemotiveerd met de Group Challenge-programma’s op Samsung Health. Neem het op tegen je vrienden (tot 20 deelnemers), verdien rewards & badges en stuur liveberichten om elkaar te motiveren.

 

Persoonlijke gezondheidsmonitor

 

Bloeddruk, ECG & zuurstofgehalte

 

Wil je jouw bloeddruk en hartritme op de voet volgen? Dankzij de geavanceerde gezondheidsmonitoring en -tracking van de Galaxy Watch4 Series kan je proactief je gezondheid controleren.

 

Door de nieuwe 3-in-1 gezondheidssensor is het mogelijk om je bloeddruk, hartritme en het zuurstofgehalte in je bloed te meten aan de pols. Je bloeddruk nemen duurt slechts 20 seconden, een electrocardiogram (ECG) maken om je hartslag en -ritme te registreren 30 seconden. Ook het zuurstofgehalte in je bloed wordt gemeten. Dat is een goede indicator om de toestand van je longen te bepalen.

 

De resultaten worden bijgehouden in Samsung Health en zijn gemakkelijk te delen met je huisarts. Bovendien is je medische geschiedenis traceerbaar op mobiele toestellen. Een zeer interessante feature dus voor gebruikers met gezondheidsproblemen om hun condities en potentiële risico’s nauwkeurig op te volgen.

 

Advanced Sleep Analysis

 

Net als de Galaxy Watch3 analyseert ook de Galaxy Watch4 Series je slaappatronen, diepe slaap, REM-slaap en andere data om je een beter inzicht geven in je slaapcyclus en -kwaliteit.
 

Ook snurkgedrag wordt geregistreerd: je smartwatch herkent en logt het snurken terwijl je slaapt … Zo krijg je een beter zicht op de tijdstippen van het snurken en of je slaap hierdoor verstoord werd.

 

 

Women’s Health & Fall Detection

 

Twee andere kenmerkende gezondheidsfeatures van de Galaxy Watch4 Series zijn Women’s Health en Fall Detection.

 

Women’s Health kan je menstruatiecyclus en symptomen bijhouden en zo je volgende maanstonden voorspellen. De data zijn gemakkelijk te synchroniseren met Samsung Health.

 

Dankzij de valdetectie stuurt de Galaxy Watch4 Series automatisch gedetailleerde informatie over je locatie en een SOS-bericht naar je noodcontacten wanneer je een ernstigeval maakt.


  

Nieuw app-ecosysteem dankzij Water OS+

 

Best of both worlds

 

Beleef het beste van Galaxy en Google aan je pols. Dankzij het nieuwe Google-besturingssysteem Water OS+ kan de Galaxy Watch4 Series overweg met de belangrijkste apps van Google. Bovendien tilt de nieuwe gebruikerservaring (UX) de smartwatches naar een hoger niveau, zodat elke gebruiker diensten en hulpprogramma’s kan instellen naargelang zijn noden.

 

Enkele interessante Google-features:

 

  • Krijg toegang tot de Google Play Store met auto-installatiefunctie.
  • Navigeer comfortabel met Google Maps tijdens het wandelen, lopen of fietsen.
  • Voer betalingen uit via Google Pay (nieuw).
  • Raadpleeg de AI-stemdiensten van Google Assistant en laat hem jou bijstaan in het dagelijks leven.
  • Stream muziek van YouTube, zelfs zonder telefoon.

 

Pleasant surprises

Prachtig design

 

Galaxy Watch4 Classic: timeless & premium

Bij de Galaxy Watch4 Classic werd gekozen voor een zeer duurzame behuizing uit roestvrij staal en een aansluitende, comfortabele natural fit Ridge horlogeband, en een Super AMOLED display uit Corning Gorilla Glass DX+. De digitale wijzerplaat heeft twee traditionele drukknoppen opzij en een fysiek roterende bezel voor intuïtieve navigatie. De Galaxy Watch4 Classic biedt een luxe premiumuitstraling die topprestaties garandeert.

 

Verkrijgbaar in Black (46mm) en Silver (42mm).

 

One UI Watch 3.0 

 

Verbeterde hardware performance

 

De nieuwe Galaxy Watch4 Series is veel sneller, krachtiger en helderder dan de vorige Galaxy Watch-modellen. Het werkgeheugen van 1.5 GB RAM en de nieuwe CPU x1.25 chip garanderen een supersnelle lancering van de apps, een vlotte grafische weergave en vloeiende verwerking. En dankzij het interne geheugen van 16 GB is er plaats genoeg voor apps en muziek.

 

Het Super AMOLED-display kreeg een hogere resolutie voor een extra heldere wijzerplaat met verbeterde leesbaarheid tot 330 ppi. (Een verbetering van 25% t.o.v. de Galaxy Watch3.) Er zijn maar liefst 254 beschikbare helderheidsniveaus, maar het scherm kan zich ook automatisch aanpassen aan het omgevingslicht.

 

De 361 mAh/247 mAh-batterij herladen gaat ook supersnel. Een oplaadbeurt met de draadloze oplader duurt ongeveer 2u, bij de Galaxy Watch3 was dit nog 2.5 u.

 

Specificaties

 

Galaxy Watch4 Classic

 

Display:

(L) 1.4” Super AMOLED
(S) 1.2” Super AMOLED

 

Besturingssysteem: Water OS+

 

Processor: Exynos W920

 

Intern Geheugen (ROM): 16 GB

 

Werkgeheugen (RAM): 1.5 GB

 

Waterbestendigheid: 5ATM / IP68

 

Batterij: Fast Charging

(L) 361 mAh / (S) 247 mAh

 

Afmetingen:

(L) 45.5 x 45.5 x 11.0 mm
(S) 41.5 x 41.5 x 11.2 mm

 

Gewicht: 

(L) 52 g

(S) 46.5 g

 

Sensoren:

BIA Sensor, Compass, Photo Plethysmography HRM, Electrocardiogram (ECG),

Accelerometer (up to 32 G), Gyro, Barometer, Ambient Light

 

Materiaal: Stainless steel

 

Kleuren: zwart (46mm) en zilver (44mm)

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Bluetooth versie
5.0
Compatibele besturingsystemen
Android wear 2.0
WiFi
Design and Colour
Draagwijze
Pols
Eigenschappen
Activiteiten
Unspecified
Activity usage
Dagelijkse activiteiten, Sleep tracking, Sport
Apps toevoegen
Hartslagmeter
Hoogtemeter
IP certification
68
Microfoon
Muziek
NVT
Oproepbehandeling
Bellen, Gesprekken opnemen/weigeren, Incoming call notification
Smartphone meldingen
Alarm, Berichten, Gesprekken
Soort
Smartwatch
Speaker
GPS type
GPS
Ingebouwd
Other features
Waterbestendig
Spatwaterdicht
Power
Aantal inbegrepen batterijen
1
Batterijtechnologie
Lithium Polymer (LiPo)
Product Details
European Article Number
8806092599055
Manufacturer SKU
2113889
Weergave
Display type
AMOLED
Touch screen
Weight and dimensions
Breedte
39.9 mm
Dikte
9.8 mm
Hoogte
40.4 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer