RINGRING Video Doorbell 3 Plus

€ 199,00 € 149,00
Beschrijving

Ring Video Doorbell 3 Plus

Onze gloednieuwe deurbel op batterijen met geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder verbeterde bewegingsdetectie, de close-up-zone, en Pre-Roll-technologie. Met een extra videopreview van 4 seconden van elke bewegingsgebeurtenis begint de Ring Video Doorbell automatisch met opnemen - zelfs al voordat een melding krijgt.

  • 1080p HD-video met tweerichtingsspraak
  •  Geavanceerde instellingen voor bewegingen met de videofunctie Pre-Roll
  •  Dual-band 2,4 GHz- en 5 GHz-connectiviteit
  •  Snel oplaadbare batterijenset
  •  Nachtzicht
  •  Werkt met Alexa

Zie meer van alles wat echt belangrijk is.

Verbeterde beveiliging van je huis begint bij de voordeur. Video Doorbell 3 Plus biedt verbeterde bewegingsdetectie in vergelijking met Video Doorbell 2, de close-up-zone, en verbeterde wifi. Het beste van alles is dat je het hele plaatje ziet met Pre-Roll - de eerste keer dat we deze functie introduceren bij deurbellen van Ring. de eerste dergelijke functie voor deurbellen op batterijen, uniek en exclusief bij Ring.

 

Een nieuwe manier om alles in de gaten te houden

 

Dankzij verbeterde sensoren en scherper beeld mis je geen detail meer. Je kunt dankzij de 4 seconden Pre-Roll zelfs zien wat er gebeurde voordat er beweging werd gedetecteerd.

 

Kleine terugblik. Groots effect.

 

Bekijk de Pre-Roll-video's als preview op de tijdlijn van je Ring-app, of - als je geabonneerd bent op Ring Protect - in je geschiedenis. Doordat de Pre-Roll in zwartwit is, bespaar je batterij. Je kunt ook de 4 seconden voorafgaand aan een melding bekijken in je livebeeld op het moment dat je de melding beantwoordt.

 

Bekijk eenvoudig wat er thuis gebeurt.

 

Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Als er veel beweging voor de deur is, zit, gebruik dan de instelbare bewegingszones met onder meer de close-up-zone, zodat je alleen meldingen ontvangt wanneer jij dat wilt.

Eenvoudige installatie in enkele minuten.

 

 Plaats de snel verwisselbare, oplaadbare batterij in de Video Doorbell 3 Plus.

 Verbind de deurbel met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen.

 Breng de montagebeugel aan en klik de Video Doorbell 3 Plus met behulp van de sleuven op zijn plaats.

Volledige bediening via de Ring-app.

 

 Verbonden apparaten

 Maak verbinding met al je Ring-apparaten zodat je overal in de Ring-app alles kunt bekijken en beheren.

 

 Onmiddellijke meldingen

 Ontvang onmiddellijke meldingen op je mobiele apparaat; thuis op de bank, in de sportschool, of op kantoor.

 

 Livebeeld

 Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio.

Werkt met Video Doorbell 3 Plus.

 

Doe meer met Video Doorbell 3 Plus en sluit deze aan op compatibele apparaten voor een slimmer huis.

 Verbind je Ring van beveiliging.

 Bedien de Video Doorbell 3 Plus en verbind deze met al je Ring-apparaten via de Ring-app. Voor extra privacy kun je kiezen uit drie vooraf ingestelde standen. Zo bepaal je wanneer het apparaat beweging detecteert en begint met opnemen.

 

 “Alexa, show me my front door.”

 Profiteer van handsfree gemak met geselecteerde Alexa-apparaten. Luister naar gepersonaliseerde meldingen en gebruik onder meer tweerichtingsspraak met Echo Dot, en livebeeld en video's met Echo Show.

 

 Schakel de verlichting in wanneer er iemand bij de deur staat.

 Met Alexa Routines kun je slimme automatisering voor je huis instellen door Alexa te vragen je compatibele slimme lampen in te schakelen of gepersonaliseerde meldingen te laten horen wanneer iemand voor je deur staat."

 

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Bluetooth versie
onbekend
Compatibele besturingsystemen
N
WiFi
Power
Aantal inbegrepen batterijen
1
Batterijtechnologie
Lithium Polymer (LiPo)
Voeding
N
Product Details
European Article Number
0842861108378
Manufacturer SKU
2108784
Weight and dimensions
Breedte
62 mm
Dikte
28 mm
Hoogte
128 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer