RINGSpotlight Cam Battery White

€ 199,00 € 129,00
Beschrijving

De Ring Spotlight Cam Battery is een veelzijdige HD-beveiligingscamera op batterijen met ingebouwde schijnwerpers, tweerichtingsspraak en een sirene van 10 decibel. Met de Spotlight Cam Battery kun je vanaf elke locatie vanaf je telefoon, tablet of pc je huis in de gaten houden, ook als je geen externe stroomvoorziening hebt. De Spotlight Cam Battery wordt van stroom voorzien door een verwisselbare batterij.

Met de Spotlight Cam Battery kun je bewegingszones instellen om te focussen op wat er voor jou toe doet. Als iemand je bewegingszones betreedt en de bewegingssensoren van jouw apparaat activeert, krijg je direct een melding op je telefoon, tablet of pc. Reageer vanaf elke locatie ter wereld op de bewegingsmelding om degene die zich op je terrein bevindt te zien, horen en spreken. Je kunt de gratis Ring‐app daarnaast gebruiken om op afstand de camera, schijnwerpers en de sirene te activeren.

Dankzij een weerbestendig ontwerp en infrarood nachtzicht kun je je huis dag en nacht in de gaten houden.   Bij aanschaf van de Spotlight Cam Battery krijg je een gratis proefabonnement van 30 dagen op het Ring Protect Plan, waarmee je je video's op  elk moment kunt opnemen, opslaan en delen. 

Alle Ring‐producten hebben diefstalbescherming: als je Spotlight Cam Battery wordt gestolen, vervangen wij hem kosteloos. 

 

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Bluetooth versie
onbekend
Compatibele besturingsystemen
N
WiFi
Power
Aantal inbegrepen batterijen
1
Batterijtechnologie
Lithium Polymer (LiPo)
Voeding
N
Product Details
European Article Number
0842861100822
Manufacturer SKU
2109981
Technical details
Andere specificaties
  • Zie, hoor en spreek bezoekers bij de deur via je telefoon, tablet of pc.
  • Stuurt meldingen naar je smartphone wanneer beweging wordt gedetecteerd.
  • Stroom via een oplaadbare batterij.
  • Bewaakt je huis met 1080p HD-video, infrarood nachtzicht en livebeeld.
  • Met ingebouwde led-strips en een sirene.

Inclusief diefstalbescherming: als je Ring Spotlight Cam Battery wordt gestolen, vervangen wij hem kosteloos.

Weight and dimensions
Breedte
69.1 mm
Dikte
75.9 mm
Hoogte
126 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer