RINGQuick Release battery pack

€ 25,00
Beschrijving

Kies voor een extra oplaadbare batterij die je opgeladen achter de hand houdt,  zodat je Ring‐apparaten die niet bedraad zijn aangesloten altijd klaarstaan om je  huis te beveiligen. 

Geschikt voor: 

  • Videodeurbellen als de Video Doorbell 2, de Video Doorbell 3, de Video  Doorbell 3 Plus 
  • Beveiligingscamera's als de Sportlight Cam Battery, de Stick Up Cam Battery, en de Stick Up Cam  Plug‐In. 

Als de batterij van je Ringapparaat bijna leeg is, kun je met een extra verwisselbare batterij de oude direct vervangen. Om te vervangen en de bijna lege batterij weer op te laden, druk je op het lipje, haal je de batterij uit je  apparaat, en sluit je deze met een USB‐kabel aan op stroom. 

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Bluetooth versie
onbekend
Compatibele besturingsystemen
N
WiFi
Power
Aantal inbegrepen batterijen
1
Batterijtechnologie
Lithium-Ion (Li-Ion)
Voeding
N
Product Details
European Article Number
0842861101041
Manufacturer SKU
2109881
Weight and dimensions
Breedte
45 mm
Dikte
22.5 mm
Hoogte
70 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer