P30 Pro Breathing Crystal

P30 Pro € 679,00 € 849,00
Huawei P30 Pro

Maak indruk. De Leica quad-camera laat de fotograaf kennismaken met de hele wereld. Het ongeëvenaarde systeem omvat een slimmere 40MP hoofdcamera met HUAWEI SuperSpectrum Sensor, een periscopische telelens, een Leica ultra-groothoeklens en een HUAWEI TOF-camera om de wonderen van de wereld en de schoonheid van je eigen leven vast te leggen.
Het 6,47” FHD+ Oled-display heeft een kleinere notch en een geavanceerde in-screen vingerafdruksensor. Op die manier kan je het scherm volledig benutten en heb je de mooiste beelden in de hand.
Het geheel wordt ondersteund door een krachtige batterij van 4.200 mAh met Huawei’s SuperCharge en draadloze QuickCharge-technologie.

+ toon meer
Specificaties
Camera
Ingebouwde flitser Ja
Main camera Triple
Main camera resolutie 40+20+8 MP
Selfie camera resolutie 32 MP
Optische beeldstabilisatie Ja
Automatisch scherpstellen Ja
Connectivity
Data network 4G+
Sim type Dual Sim
SIM-kaart type Nano SIM
Near Field Communication (NFC) Ja
Besturingssysteem versie 9.0 Pie
WiFi Ja
Besturingssysteem Android
Bluetooth Ja
Dual SIM Ja
Weergave
Touchscreen Ja
Beeldschermdiagonaal 6.47 "
Scherm type FHD+, OLED
Resolutie 2340 x 1080 pixels
Memory
Interne opslagcapaciteit 128 GB
RAM-geheugen 8 GB
Navigation
GPS functie Ja
Power
Geleverde stroom door de batterij 4200 mAh
Processor
Processor type Octa core
Processor-kloksnelheid (CPU snelheid) 2600 MHz
Product Details
European Article Number 6901443290710
Manufacturer SKU 2065182
SAR information
SAT-waarde 0.64 W/kg
SAT-categorie B: 0,4 ≤ SAR < 0.8 W/kg
Weight and dimensions
Dikte 8.41 mm
Breedte 73.4 mm
Hoogte 158 mm
+ toon meer

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer