P30 Pro Black

P30 Pro € 699,00 € 899,00

gratis wireless in-ear headphone - Freebuds lite + € 100 cashback (Freebuds actie geldig vanaf 05/08, registratie mogelijk vanaf 12/08.)

Ga naar promotie

Huawei P30 Pro

Maak indruk. De Leica quad-camera laat de fotograaf kennismaken met de hele wereld. Het ongeëvenaarde systeem omvat een slimmere 40MP hoofdcamera met HUAWEI SuperSpectrum Sensor, een periscopische telelens, een Leica ultra-groothoeklens en een HUAWEI TOF-camera om de wonderen van de wereld en de schoonheid van je eigen leven vast te leggen.
Het 6,47” FHD+ Oled-display heeft een kleinere notch en een geavanceerde in-screen vingerafdruksensor. Op die manier kan je het scherm volledig benutten en heb je de mooiste beelden in de hand.
Het geheel wordt ondersteund door een krachtige batterij van 4.200 mAh met Huawei’s SuperCharge en draadloze QuickCharge-technologie.

+ toon meer
Specificaties
Camera
Automatisch scherpstellen Ja
Main camera Triple
Main camera resolutie 40+20+8 MP
Optische beeldstabilisatie Ja
Ingebouwde flitser Ja
Selfie camera resolutie 32 MP
Connectivity
Sim type Dual Sim
Data network 4G+
Bluetooth Ja
Dual SIM Ja
WiFi Ja
Besturingssysteem versie 9.0 Pie
Besturingssysteem Android
SIM-kaart type Nano SIM
Near Field Communication (NFC) Ja
Weergave
Touchscreen Ja
Resolutie 2430 x 1080 pixels
Scherm type FHD+, OLED
Beeldschermdiagonaal 6.47 "
Memory
RAM-geheugen 8 GB
Interne opslagcapaciteit 128 GB
Navigation
GPS functie Ja
Power
Geleverde stroom door de batterij 4200 mAh
Processor
Processor type Octa core
Processor-kloksnelheid (CPU snelheid) 2600 MHz
Product Details
European Article Number 6901443290734
Manufacturer SKU 2065181
SAR information
SAT-waarde 0.64 W/kg
SAT-categorie B: 0,4 ≤ SAR < 0.8 W/kg
Weight and dimensions
Breedte 73.4 mm
Hoogte 158 mm
Dikte 8.41 mm
+ toon meer

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, Telenet TV, vaste telefonie of mobiele telefonie (uitgezonderd prijs volgens verbruik) uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de "Telenet-Diensten"). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer

Heb je vragen over je bestelling, levering of de Telenet Klantenprijs?

We helpen je verder