P30 Breathing Crystal

P30 € 399,00 € 599,00
Huawei P30

Maak indruk. De Leica camera laat de fotograaf kennismaken met de hele wereld. Het ongeëvenaarde systeem omvat een slimmere 40MP hoofdcamera met HUAWEI SuperSpectrum Sensor, een telelens en een Leica ultra-groothoeklens om de wonderen van de wereld en de schoonheid van je eigen leven vast te leggen.
De HUAWEI P30 – een nieuw hoogtepunt in smartphonefotografie – zoekt nieuwe grenzen op. Hij kijkt verder en breder, met ongezien levendige en heldere details.
Het 6,1” FHD+ Oled-display heeft een kleinere notch en een geavanceerde vingerafdruksensor. Op die manier kan je het scherm volledig benutten en heb je de mooiste beelden in de hand.
Het geheel wordt ondersteund door een krachtige batterij van 3.650 mAh met Huawei’s SuperCharge-technologie.

+ toon meer
Specificaties
Camera
Ingebouwde flitser Ja
Selfie camera resolutie 32 MP
Main camera Triple
Main camera resolutie 40+16+8 MP
Connectivity
Bluetooth Ja
Sim type Dual Sim
WiFi Ja
Data network 4G+
Dual SIM Ja
Besturingssysteem versie 9.0 Pie
Near Field Communication (NFC) Ja
SIM-kaart type Nano SIM
Besturingssysteem Android
Weergave
Beeldschermdiagonaal 6.1 "
Touch screen type Capacitive
Resolutie 2340 x 1080 pixels
Touchscreen Ja
Memory
Interne opslagcapaciteit 128 GB
RAM-geheugen 6 GB
Navigation
GPS functie Ja
Power
Geleverde stroom door de batterij 3650 mAh
Processor
Processor type Octa core
Processor-kloksnelheid (CPU snelheid) 2600 MHz
Product Details
European Article Number 6901443287994
Manufacturer SKU 2064989
SAR information
SAT-waarde 0.33 W/kg
SAT-categorie A: SAR < 0,4 W/kg
?

Denk aan uw gezondheid Gebruik uw mobiele telefoon met mate, bel met een oortje en kies voor een toestel met een lagere SAT-waarde (SAR-waarde)

 • A

  < 0,4
  W/kg
 • B
  > 0,4
  < 0,8
  W/kg
 • C
  > 0,8
  < 1,2
  W/kg
 • D
  > 1,2
  < 1,6
  W/kg
 • E
  > 1,6
  < 2
  W/kg
Weight and dimensions
Hoogte 149.1 mm
Dikte 7.57 mm
Breedte 71.36 mm
+ toon meer

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer