XiaomiMi TV Box S 4K 8GB Zwart

€ 79,00 € 69,00
Beschrijving

Met de Xiaomi Mi Box S mediaspeler maak je van iedere televisie een smart tv. Deze compacte mediaspeler heeft Android software en ondersteunt films in Ultra HD in de hoogste kwaliteit. Installeer apps (Netflix, YUGO TV, Amazon Prime, Disney+, ...) en je bekijk je favoriete series in 4K. Daarnaast beschik je ook nog over honderden verschillende media apps of spellen op de mediaspeler.

+ toon meer
Specificaties
Connectivity
Connectors
3.5 mm jack, HDMI, USB 2.0
Other features
Smart TV
Product Details
European Article Number
6941059602200
Manufacturer SKU
2081388
Technical details
Andere specificaties

Android 8.1 Oreo

Bluetooth

Wifi

Internal Memory 8 GB

RAM 2 GB

Weergave
Scherm type
N
Weight and dimensions
Breedte
16.7 mm
Dikte
9.5 mm
Hoogte
95.2 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer

Wegens drukte kan de levering van uw pakketje wat vertraging oplopen.