AppleLightning naar USB-C kabel (1 M)

€ 25,00

Beschrijving

Sluit uw iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aan op uw USB-C of Thunderbolt 3 (USB-C) compatibele Mac en iPad Pro voor synchronisatie en opladen. U kunt deze kabel ook gebruiken met uw Apple 29W, 30W, 61W of 87W USB-C-stroomadapter om uw iOS-apparaat op te laden en zelfs profiteren van de snellaadfunctie op bepaalde iPhone- en iPad Pro-modellen.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Connector 1
USB type C
Connector 2
Apple lightning pin
Design and Colour
Cable length
1 m
Product Details
European Article Number
0190198496263
Manufacturer SKU
2071885
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer