LG UHDTV 4K 43UM7100PLB

UHDTV 4K € 299,00 € 499,00
LG UHDTV 4K

Bekijk je favoriete film en tv-programma in 4K. Maak verbinding met je wifi-netwerk en geniet van alle functies van deze smart-tv.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor multiple devices
Connectivity
Connectors HDMI, USB Type A
Weergave
Beeldschermdiagonaal 43 "
Resolutie 3840 x 2160 pixels
Scherm type 4K UHD
Product Details
Manufacturer SKU 2074595
European Article Number 8806098396252
Technical details
Andere specificaties

4 x HDMI, 2 x USB

Quad processor

Wifi

Weight and dimensions
Dikte 216 mm
Breedte 627 mm
Hoogte 975 mm
+ toon meer

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer