iPAD 4G 32GB SPACE GREY 10.2"

iPAD 2019 4G 32GB € 489,00 € 529,00
Apple iPAD 2019 4G 32GB

Zoals een computer. Zoals geen computer.
De nieuwe iPad heeft de power en mogelijk­heden van een computer, en het gebruiksgemak en de veelzijdigheid die je van een computer niet zou verwachten. Tel daar het grotere Retina-display van 10,2-inch, ondersteuning voor het fullsize Smart Keyboard en alle nieuwe mogelijkheden van iPadOS bij op, en je weet dat je met iPad nu nog meer kanten op kunt. Kortom, heel veel fun en helemaal iPad.
Met Wifi en 4G.

+ toon meer
Specificaties
Camera
Hoofd camera resolutie 8 MP
Selfie camera Single
Selfie camera resolutie 1.2 MP
Main camera resolutie 8 MP
Main camera Single
Connectivity
Bluetooth versie 4.2
Sim type Single Sim
SIM-kaart type Nano SIM
Data network 4G/LTE
Besturingssysteem iOS
Connector(en) opladen Apple lightning pin
Besturingssysteem versie 11.3
GSM bands (primary SIM) N MHz
Connector(en) data Apple lightning pin
Design and Colour
Model Touch screen only
Weergave
Beeldschermdiagonaal 10.2 "
Resolutie 1620 x 2160 pixels
Touch screen type Capacitive
Memory
RAM-geheugen 1 GB
Interne opslagcapaciteit 32 GB
Processor
Processor type Quad core
Product Details
Manufacturer SKU 2075983
European Article Number 0190199248618
Weight and dimensions
Breedte 174.1 mm
Hoogte 250.6 mm
Dikte 7.5 mm
+ toon meer

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer