HuaweiHuawei Mateview GT 27 Monitor

€ 399,00 € 249,00
Beschrijving

Huawei Mateview GT 27 Monitor

Met een indrukwekkende 27-inch ultra-gebogen monitor en de 165Hz heldere game-ervaring is de HUAWEI MateView GT27 perfect voor spelliefhebbers en universiteitsstudenten die genieten van audio- en video-entertainment.

De ultra-gebogen, hoogwaardige monitor zorgt voor een meeslepende ervaring.

De HUAWEI MateView GT 27" monitor beschikt over de gouden spelgrootte van 27 inch, met een schermresolutie van 2560x1440 en een beeldverhouding van 16:9, wat niet alleen voor gamers een ster is, maar het kan ook gemakkelijk tegemoet komen aan alle beloften van de gewone gebruikers.  De kleurweergave is vooral belangrijk als u een met meeslepende visuele ervaring wilt hebben. De MateView‐monitor van de HUAWEI ondersteunt een 90 procent P3‐kleurengamma en 8‐bits kleurdiepte, evenals een professionele kleurnauwkeurigheid van < 2 om kleuren te reproduceren die meer trouw zijn aan wat content makers bedoelden dan het typische gaming‐ en videoscherm.

+ toon meer
Specificaties
Camera
Webcam
Design and Colour
Materiaal
N/A
Loudspeakers
Ingebouwde luidsprekers
Music and Audio
Geïntegreerde microfoon
Other features
Gebogen scherm
Verstelbaarheid
In hoogte verstelbaar, Kantelbaar
Product Details
European Article Number
6941487232949
Manufacturer SKU
2117179
Weergave
Adaptive sync
N/A
Beeldschermdiagonaal
27 "
Beeldverhouding
16:9
HDR Type
N/A
Maximum brightness
350 cd/m²
Pixeldichtheid
109 PPI
Reactietijd
0 ms
Resolutie
2560x1440
Scherm type
VA
Touchscreen
Verversingssnelheid
165 Hz
Weight and dimensions
Breedte
613 mm
Dikte
224 mm
Hoogte
546 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer