Huawei Mate 20 Pro

Mate 20 Pro € 549,00 € 599,00
Huawei Mate 20 Pro

HUAWEi Mate 20 Pro: Welcome to a Higher Intelligence. Oneindige menselijke verbeelding:dat is de inspiratiebron voor de nieuwe HUAWEIMate 20 Pro. De recente doorbraken in de technologie vervagen de grenzen tussen wat je kunt dromen en wat je kunt doen.Esthetica ontmoet innovatie. Een iconisch vierkant dat de Leica Triple camera combineert met een flits; een voortzetting van het centrale en eenvoudige cameradesignconcept van de Matereeks. Dat maakt van de HUAWEI Mate 20 Pro een echte eyecatcher. Kijk door het venster en ontdek de wereld.

+ toon meer
Specificaties
Camera
Automatisch scherpstellen Ja
Main camera resolutie 40 MP
Selfie camera Single
Optische beeldstabilisatie Ja
Hoofd camera resolutie 40 MP
Ingebouwde flitser Ja
Selfie camera resolutie 24 MP
Connectivity
Sim type Dual Sim
Bluetooth versie 4.0
Data network 4G+
Bluetooth Ja
Dual SIM Ja
WiFi Ja
Besturingssysteem versie 9
Besturingssysteem Android
Wi-Fi Direct Ja
SIM-kaart type Nano SIM
Near Field Communication (NFC) Ja
Weergave
Resolutie 3120 x 1440 pixels
Scherm type HD, OLED
Beeldschermdiagonaal 6.39 "
Memory
RAM-geheugen 6 GB
Compatibele geheugenkaarten microSD
Interne opslagcapaciteit 128 GB
Processor
Processor type Octa core
Product Details
European Article Number 6901443262427
Manufacturer SKU 2058080
SAR information
SAT-waarde 0.4 W/kg
SAT-categorie B: 0,4 ≤ SAR < 0.8 W/kg
Weight and dimensions
Breedte 72.3 mm
Hoogte 157.8 mm
Dikte 8.6 mm
+ toon meer

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer