HuaweiHUAWEI AD80HW 75Hz Monitor

€ 149,00 € 119,00
Beschrijving

HUAWEI Display 23.8'' Verbluffend mooi, maar rustgevend De kleuren zijn op het hele 1080P FullViewscherm levendig en nauwkeurig, dankzij een NTSC-kleurengamma van 72% en een contrastverhouding van 1 000:1. Het scherm is gecertificeerd door TÜV Rheinland voor het verminderen van schadelijk blauw licht en het elimineren van flikkeringen, zodat je je ogen zorgeloos kunt verwennen.

+ toon meer
Specificaties
Camera
Webcam
Design and Colour
Materiaal
N/A
Loudspeakers
Ingebouwde luidsprekers
Music and Audio
Geïntegreerde microfoon
Other features
Gebogen scherm
Verstelbaarheid
No physical adjustability
Product Details
European Article Number
6941487227549
Manufacturer SKU
2116981
Weergave
Adaptive sync
N/A
Beeldschermdiagonaal
23.8 "
Beeldverhouding
16:9
HDR Type
Full HD
Maximum brightness
250 cd/m²
Reactietijd
5 ms
Resolutie
1920x1080
Scherm type
IPS
Touchscreen
Verversingssnelheid
75 Hz
Weight and dimensions
Breedte
538.5 mm
Dikte
170 mm
Hoogte
425 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer