Google Chromecast 3

Chromecast 3 € 35,00 € 39,00
Google Chromecast 3

De nieuwe Chromecast is eindelijk hier!
De Google Chromecast is een mediastreaming-apparaat zo groot als je duim. Sluit het aan op de HDMI-poort van je tv en geniet van je favoriete entertainment, zoals Netflix, Facebook, Spotify, Youtube,... op groot scherm. Deze Chromecast werkt met smartphones, tablets en laptops. Bovendien wordt hij automatisch geüpdatet met nieuwe functies. Dankzij de 2,4 en 5 GHz-wifi-ondersteuning en een ingebouwd adaptatief antennesysteem van de Google Chromecast beschik je over een hoge videoresolutie om snel te streamen. Gebruik je smartphone of tablet als afstandsbediening om te zoeken, af te spelen, te pauzeren, terug te spoelen, het volume te bedienen en zelfs afspeellijsten te maken. Je kunt kiezen uit meer dan 200.000 tv-programma’s en films, 30 miljoen nummers en radio, sport, games en meer. Ontdek een groot aanbod aan gratis of betaalde apps.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor multiple devices
Connectivity
Compatibele besturingsystemen Android
Bluetooth versie No Bluetooth
Power
Batterijtechnologie No battery
Voeding Electric power supply (220V)
Aantal inbegrepen batterijen 0
Product Details
Manufacturer SKU 2061994
European Article Number 0842776106209
Technical details
Andere specificaties

Internal memory GB512 Mo

External slotHDMI + Wifi

Weight and dimensions
Hoogte 51.9 mm
Dikte 13.8 mm
Breedte 51.9 mm
+ toon meer

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer