SamsungGalaxy Watch Watch3 LTE 41 MM Gold

Helaas Nooit meer beschikbaar Dit product zal helaas niet meer verkocht worden
Hier kunt u zoeken naar alternatieven
€ 249,00 € 199,00
Beschrijving

De meest geavanceerde gezondheidsmonitor op een smartwatch

Het horloge dat een oogje in het zeil houdt. De productiviteit van een smartphone en toonaangevende gezondheidstechnologie komen samen in een premium apparaat met een klassieke vormgeving: maak kennis met de nieuwe Galaxy Watch3. De Galaxy Watch3 is onze meest geavanceerde Galaxy Watch tot nu toe, die je helpt om moeiteloos je leven en je gezondheid te managen en de regie te nemen voor je welzijn. 

KLASSIEK EN PREMIUM

De enige smartwatch met een roterende bezel voor snelle toegang tot apps

Kies je favoriet: 45mm of 41mm. Ze hebben allebei een wijzerplaat waar je naar blijft kijken. Je kunt kiezen uit drie premium kleuren: Mystic Black, Mystic Silver en Mystic Bronze. Met dit elegante horloge met de unieke roterende bezel scoor je overal hoge ogen.

DOORDACHT DESIGN

Groter display, maar lichter en slanker en nog meer draagcomfort

Op het grotere scherm met de subtiele roterende bezel overzie je gemakkelijker alles wat ertoe doet. Toch is de nieuwe Galaxy Watch3 dunner, kleiner en zo'n 15% lichter, en het subtiele, minimalistische ontwerp is ideaal voor om je pols.

LEREN BANDJE

Premium horloge, premium bandje

Het bandje van echt leer maakt het premium design van de Galaxy Watch3 helemaal af. Vintage leer zorgt voor een natuurlijke uitstraling en het bandje is aan de binnenkant verstevigd om verkleuring te voorkomen.

WIJZERPLAAT

Schoonheid en superslim

Geef je Galaxy Watch3 een persoonlijke touch en kies je favoriete wijzerplaat. De keuze is zeer groot en alle wijzerplaten zijn perfect afgestemd op de slanke kast. Bovendien kun je meer dan 40 functies selecteren: in een oogopslag zie je alles wat je wilt weten en je hebt gemakkelijk toegang tot al je favoriete apps.

TITANIUM

Galaxy Watch nu ook in titanium uitvoering

De Galaxy Watch is er nu ook in een lichtgewicht en stevige titanium uitvoering en dit model is niet alleen perfect geschikt voor op kantoor, maar ook om in je vrije tijd te gebruiken. De Galaxy Watch3 Titanium is geheel in zwart uitgevoerd en heeft een bijpassende Link Bracelet met een handig sluitsysteem.

Gebruik je pols om je gezondheid in eigen handen te nemen

ZUURSTOFGEHALTE IN HET BLOED

Vrij ademen dankzij geïntegreerde zuurstofmeting

De Galaxy Watch3 maakt met behulp van rode led- en infraroodstralen een inschatting van je SpO2-waarden of het zuurstofgehalte in je bloed. Omdat deze zuurstofsaturatie direct gekoppeld is aan fysieke prestaties, kun je met behulp van je Galaxy Watch3 bij het trainen je grenzen opzoeken en verleggen.

Front view of a 45mm Galaxy Watch3 in Mystic Black with sleep score measurement GUI.

Valdetectie

Angst om te vallen behoort tot het verleden

Ga op pad en maak je geen zorgen. De Galaxy Watch3 heeft een verbeterde accelerometer die onmiddellijk detecteert als je hard valt en automatisch een SOS-bericht stuurt naar een contactpersoon in de buurt.

SLEEP SCORE

Beter slapen

De Galaxy Watch3 registreert je REM-cycli, diepe slaap en totale slaaptijd en geeft hieraan een score op basis waarvan je de kwaliteit van je nachtrust kunt verbeteren. Je horloge geeft je nuttige informatie en tips om inzicht te krijgen in je slaappatroon en beter te slapen. Deze content is door Samsung in samenwerking met de National Sleep Foundation ontwikkeld.

HOME WORK-OUT

Ga er helemaal voor, elke keer weer

Met de Galaxy Watch3 train je wanneer jij dat wilt en kun je kiezen uit meer dan 120 home work-outs. Selecteer een work-out op je telefoon en stuur die naar je TV. Tijdens je work-out wordt je hartslag in realtime getoond. Gebruik de Ridge Sport Band om je prestaties nog nauwkeuriger bij te houden.

HARDLOOPANALYSE

Stap voor stap steeds beter

Met de Running Guide op je Galaxy Watch3 houd je het tempo erin en krijg je tips tijdens het hardlopen. Een geavanceerd algoritme analyseert hoe je beweegt en genereert tips om je conditie te verbeteren en blessures te voorkomen. Je kunt zelfs je VO2-maxwaarden meten en je prestaties dagelijks, wekelijks en maandelijks zo op je telefoon bijhouden.

Kracht van je smartphone om je pols

AUTOMATISCHE GESPREKSGESCHIEDENIS

Houd het gesprek gaande

Als je een nieuw bericht krijgt, toont de Galaxy Watch3 je gespreksgeschiedenis zodat je het gesprek moeiteloos kunt volgen. Je kunt de afbeeldingen zien zonder extra te tikken, zodat je het tempo erin kunt houden tijdens het hardlopen.

SMART REPLY

Snel reageren met Smart Reply

Blijf verbonden, zelfs onderweg, zonder verder na te denken. Smart Reply op je Galaxy Watch3 analyseert de teksten en foto's die je ontvangt en geeft je suggesties om te reageren. Smart Reply ondersteunt verschillende categorieën, zoals eten, feesten, selfies en nog veel meer.

BITMOJI

Maak je berichten nog leuker

Bitmoji-stickers geven meer glans aan elk gesprek. Personaliseer je Bitmoji zodat die precies op jou lijkt en gebruik Bitmoji-stickers voor gezellige gesprekken met familie en vrienden. 

MUZIEK

Je eigen muziek op elk moment

Je muziek stopt niet als je van het ene op het andere apparaat overschakelt. Speel Spotify af op je Galaxy Note20, tik op het Spotify-icoontje op je wijzerplaat en schakel je muziek moeiteloos over naar je Galaxy Watch3. Of houd je Galaxy Buds Live even ingedrukt om helemaal op te gaan in de muziek.

APPS BEKIJKEN

Bundel je favoriete apps

Bundel je favoriete Galaxy Apps zodat je die altijd bij je hebt. Pak je telefoon en bekijk de foto's op je telefoon op je horloge of schakel over van het ene op het andere apparaat om je muziek te regelen en je reminders te bekijken. Zo houd je altijd vinger aan de pols.

LTE

Laat je telefoon thuis

Ga zorgeloos op pad zonder je telefoon. Je kunt nog steeds bellen, streamen en je stappen tellen, gewoon met je horloge. Laat je telefoon los, maar blijf met iedereen verbonden. Om je Smartwatch volledig stand alone te gebruiken heb je een Samsung smartphone en een Telenet One(up), Yugo of Wigo (s) mobiel nummer nodig.

Verbeterde gebruikerservaring met favoriete Galaxy-functies

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Bluetooth versie
4.0
Compatibele besturingsystemen
Android, iOS
WiFi
Design and Colour
Draagwijze
Pols
Eigenschappen
Activiteiten
Fitness
Activity usage
Dagelijkse activiteiten, Sleep tracking, Sport
Apps toevoegen
Hartslagmeter
Hoogtemeter
IP certification
68
Microfoon
Muziek
Spotify
Oproepbehandeling
Bellen, Gesprekken opnemen/weigeren, Incoming call notification
Smartphone meldingen
Berichten, Gesprekken
Soort
Smartwatch
Speaker
GPS type
GPS
Ingebouwd
Other features
Waterbestendig
Waterbestendig
Power
Aantal inbegrepen batterijen
1
Batterijduur tot
1.8 days
Batterijtechnologie
Lithium-Ion (Li-Ion)
Product Details
European Article Number
8806090537219
Manufacturer SKU
2096684
Technical details
Andere specificaties

LTE Watch

Weergave
Display type
AMOLED
Touch screen
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer