SamsungGalaxy Watch Active2 LTE 44 MM Black

Helaas Nooit meer beschikbaar Dit product zal helaas niet meer verkocht worden
Hier kunt u zoeken naar alternatieven
€ 199,00 € 149,00
Beschrijving

De nieuwe Galaxy Watch Active2 heeft nu een nog groter persoonlijk in te stellen scherm en een heel nieuwe look. Je krijgt nauwkeurige gezondheidsinzichten wanneer je maar wilt en je blijft volledig verbonden. Of je nu gaat hardlopen of tegen je volgende deadline aan zit, met de Galaxy Watch Active2 presteer je altijd optimaal.

Comfortabel maatwerk om je pols

Kies je look en ga voor comfort met een wellnesspartner die je 24/7 wilt omhouden. 
Galaxy Watch Active2 stel je geheel naar eigen wens samen. Je kunt kiezen uit een Bluetooth- of LTE-model, uit 44 mm of 40 mm,
roestvrij staal of lichtgewicht aluminium en bandjes te kust en te keur.1

Een volledig personaliseerbaar horloge

Mix en match voor een horloge in jouw persoonlijke stijl. Kies uit het grote assortiment bandjes en stel je eigen Galaxy Watch Active2 geheel naar wens samen.

Volg
je training
op je pols

De Galaxy Watch Active2 houdt je training bij, dus als je hem omdoet kun je meteen van start. In totaal worden er nu zeven trainingsprogramma's automatisch gevolgd, inclusief zwemmen, en in de handmatige modus kun je alle trainingen bijhouden. De Running Coach-functie geeft je in realtime gericht advies. 

Gezondheids- 
ondersteuning van 
binnenuit

Blijf gezond van lichaam en geest met een horloge dat daarop let. Gebruik de stresstracker om je stressniveau te monitoren wanneer je je gespannen voelt en volg de geleide ademhalingsoefeningen om weer tot rust te komen.

Houd je hartslag 
bij voor
meer rust 
in je hoofd

Het monitoren van je gezondheid staat centraal bij de Galaxy Watch Active2. Het nieuwe gebogen design sluit naadloos aan om je pols en heeft acht fotodiodes aan de achterzijde. Het horloge houdt je hartslag in de gaten en geeft je een melding als die boven of onder het normale niveau komt.

 

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Bluetooth versie
5.0
Compatibele besturingsystemen
Tizen OS 4.0
WiFi
Design and Colour
Draagwijze
Pols
Eigenschappen
Activiteiten
Fietsen, Fitness, Lopen
Activity usage
Dagelijkse activiteiten
Hartslagmeter
Hoogtemeter
IP certification
68
Microfoon
Muziek
Spotify
Oproepbehandeling
Bellen, Gesprekken opnemen/weigeren, Incoming call notification
Smartphone meldingen
Berichten, Gesprekken
GPS type
GPS
Ingebouwd
Other features
Waterbestendig
Waterbestendig
Power
Aantal inbegrepen batterijen
1
Batterijduur tot
2 days
Batterijtechnologie
Lithium-Ion (Li-Ion)
Product Details
European Article Number
8806090492433
Manufacturer SKU
2096685
Technical details
Andere specificaties

LTE Watches

Weergave
Display type
Super AMOLED
Touch screen
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer