Galaxy S20+ Zwart 128 GB

Galaxy S20+ € 849,00 € 999,00

Bestel vóór 13 April deze Samsung en ontvang gratis een Galaxy Fit activity tracker (ter waarde van € 99). Info en voorwaarden:

Ga naar promotie

Samsung Galaxy S20+

Samsung Galaxy S20 Plus
Goeie dingen zijn het wachten waard. En dat geldt zeker voor de gloednieuwe smartphones van Samsung: de nieuwe Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra 5G blinken uit door hun extra grote scherm, lichtgevoelige camera, ultrasonische vingerafdrukscanner en supersnelle oplaadfunctie.

+ toon meer
Specificaties
Camera
Ingebouwde flitser Ja
Selfie camera resolutie 10 MP
Main camera resolutie 64+12+12+ToF - AF/DualOIS/Live focus video MP
Connectivity
Bluetooth Ja
WiFi Ja
Data network 4G/LTE
Dual SIM Ja
Connector(en) data USB Type-C
Besturingssysteem versie 10
Connector(en) opladen USB Type-C
Near Field Communication (NFC) Ja
SIM-kaart type Nano SIM
Besturingssysteem Android
Weergave
Scherm type Quad HD+
Beeldschermdiagonaal 6.7 "
Resolutie 3200 x 1440 pixels
Touchscreen Ja
Features
IP certification 68
Memory
Interne opslagcapaciteit 128 GB
RAM-geheugen 8 GB
Maximum memory card grootte 1000 GB
Navigation
GPS functie Ja
Power
Geleverde stroom door de batterij 4500 mAh
Processor
Processor type Octa core
Product Details
European Article Number 8806090307409
Manufacturer SKU 2081979
SAR information
SAT-waarde 0.376 W/kg
SAT-categorie A: SAR < 0,4 W/kg
?

Denk aan uw gezondheid Gebruik uw mobiele telefoon met mate, bel met een oortje en kies voor een toestel met een lagere SAT-waarde (SAR-waarde)

 • A

  < 0,4
  W/kg
 • B
  > 0,4
  < 0,8
  W/kg
 • C
  > 0,8
  < 1,2
  W/kg
 • D
  > 1,2
  < 1,6
  W/kg
 • E
  > 1,6
  < 2
  W/kg
Weight and dimensions
Hoogte 161.9 mm
Dikte 7.8 mm
Breedte 73.7 mm
+ toon meer

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer

Door de Corona pandemie kan je pakket langer onderweg zijn als normaal. De bezorgers van PostNL nemen extra maatregelen om het directe contact zoveel mogelijk te beperken. Zo dien je bijvoorbeeld niet langer op het scanapparaat te tekenen voor ontvangst van jouw bestelling. De bezorger noteert de laatste 3 cijfers van je e-ID (of ander officieel document) als bewijs voor ontvangst.