RINGDOORBELL V3

Helaas Nooit meer beschikbaar Dit product zal helaas niet meer verkocht worden
Hier kunt u zoeken naar alternatieven
€ 179,00 € 129,00
Beschrijving

Beveilig je woning met de draadloze deurbel met camera & app van Ring.  Met de Slimme Deurbel zie, hoor en spreek je vanaf elke locatie ter wereld met wie er voor je deur staat. Krijg meteen een melding op je smartphone en activeer tweerichtingsspraak om een bezoeker aan te spreken. De Video Deurbel van Ring past bij iedere woning en is perfect voor jouw smart home systeem.
- Meteen een melding
- Nachtzicht
- Ingebouwde microfoon, luidsprekers & camera
- Draadloos (oplaadbare batterij)
- Eenvoudige installatie in enkele minuten
Combineer de slimme deurbel met het slimme slot van Nuki voor de ultieme smart home solution. Zo open en sluit je ook vanop afstand de deur. 
 

 


• Doos bevat:
o Ring Video Doorbell 3
o Oplaadbare, verwisselbare batterij
o Voorpanelen in Nikkel-satijn en Venetiaans brons
o Kantel- en hoekmontagesets
o USB-oplaadkabel
o Installatiehulpmiddelen en gereedschap

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Compatibele besturingsystemen
Android, iOS
WiFi
Power
Aantal inbegrepen batterijen
1
Batterijtechnologie
Nickel–Metal Hydride (NiMH)
Voeding
Standalone by batteries
Product Details
European Article Number
0842861112351
Manufacturer SKU
2087179
Weight and dimensions
Breedte
62 mm
Dikte
28 mm
Hoogte
128 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer