RINGDOORBELL V3

€ 179,00 € 149,00
Beschrijving

Beveilig je woning met de draadloze deurbel met camera & app van Ring.  Met de Slimme Deurbel zie, hoor en spreek je vanaf elke locatie ter wereld met wie er voor je deur staat. Krijg meteen een melding op je smartphone en activeer tweerichtingsspraak om een bezoeker aan te spreken. De Video Deurbel van Ring past bij iedere woning en is perfect voor jouw smart home systeem.
- Meteen een melding
- Nachtzicht
- Ingebouwde microfoon, luidsprekers & camera
- Draadloos (oplaadbare batterij)
- Eenvoudige installatie in enkele minuten
Combineer de slimme deurbel met het slimme slot van Nuki voor de ultieme smart home solution. Zo open en sluit je ook vanop afstand de deur. 
 

Installatie

Een installatie is gratis ongeacht hoeveel toestellen (Slimme Deurbel en/of Slim Slot) je wilt laten installeren. De installateur installeert alle toestellen en verbindt deze ook met de applicatie(s) op jouw Smartphone.

Hoe boek ik een installatie?

Je kan pas een installatie reserveren nadat je één van onze Slimme Entrée producten (Nuki Combo 2.0, Ring Doorbell V3, Slimme Entrée Bundel) hebt aangekocht via onze hardware webshop. Nadat je bestelling bevestigd is, heb je 2 manieren om een installatie te booken:

 

  • Je neemt zelf contact op met onze installatie dienst via het nummer 015/68 78 83 (zij zijn bereikbaar tussen 8:00 – 16:15). Je laat ons weten welk tijdslot voor jou zou passen. Daarna contacteert de installateur je telefonisch om de afspraak te bevestigen.
  • Bij de bestelling in de webshop kan je via een pop-up je je gegevens achterlaten samen met het tijdslot dat voor jou zou passen. Daarna nemen wij contact met je op om de afspraak te bevestigen.


• Doos bevat:
o Ring Video Doorbell 3
o Oplaadbare, verwisselbare batterij
o Voorpanelen in Nikkel-satijn en Venetiaans brons
o Kantel- en hoekmontagesets
o USB-oplaadkabel
o Installatiehulpmiddelen en gereedschap

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Compatibele besturingsystemen
Android, iOS
WiFi
Power
Aantal inbegrepen batterijen
1
Batterijtechnologie
Nickel–Metal Hydride (NiMH)
Voeding
Standalone by batteries
Product Details
European Article Number
0842861112351
Manufacturer SKU
2087179
Weight and dimensions
Breedte
62 mm
Dikte
28 mm
Hoogte
128 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer