De Slimme Entrée

€ 448,00 € 379,00
Beschrijving

Met de Slimme Entrée weet je altijd wie er wanneer aan je deur staat. Praat met elkaar vanop afstand en laat deze persoon zelfs binnen als je wilt dankzij het automatisch slot. De Slimme Entrée bestaat uit de video deurbel van Ring (Doorbell V3) en het slimme slot van Nuki (Smartlock 2.0 + bridge).

Wat zijn de voordelen?

  • Partner/kinderen sleutels vergeten? Laat hen binnen via je smartphone waar jij ook bent
  • Deur vergeten op slot doen? Vergrendel je deur vanop je smartphone
  • Praat met de persoon aan je deur via de camera in je deurbel
  • Laat de poetsvrouw binnen vanop je werk
  • Praat met je pakjesbezorger en geef aan waar je pakket kan worden geplaatst

Hoe werkt het?

Ontvang een melding wanneer iemand aanbelt. Kijk wie er voor je deur staat in de Ring app en praat met elkaar vanop afstand. Via een knop in de Ring app (IOS en Android) kan je aangeven dat je de persoon wil binnen laten. Met de Nuki app (IOS en Android) open je vervolgens je deur dankzij het slimme slot.

 

 

Deze smart home devices zijn de perfecte start of aanvulling van jouw smart home systeem.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Compatibele besturingsystemen
Android, iOS
WiFi
Power
Aantal inbegrepen batterijen
1
Batterijtechnologie
Lithium-Ion (Li-Ion)
Voeding
Standalone by batteries
Product Details
European Article Number
5420004222324
Manufacturer SKU
2100779
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer