NUKICOMBO 2.0

€ 299,00 € 269,00
Beschrijving

Open en sluit je voordeur altijd en overal via je Smartphone met de Smart Home Solution van Nuki. Maak je nooit meer zorgen om verloren sleutels. Dit Smart Device opent tal van mogelijkheden. Als je Auto Unlock hebt geactiveerd, herkent de Nuki Smart Lock jouw telefoon en opent hij automatisch de deur, zonder dat je een vinger hoeft uit te steken. Koppel de bridge aan je router en installeer de app op je smart device (iOS en Android). Het installeren van de smart lock zelf duurt ongeveer 5 minuten.  De Nuki Combo past volledig binnen het smart principe en weet je steeds wie er wanneer is binnengekomen in jouw slimme huis.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Bluetooth versie
5.0
Compatibele besturingsystemen
Android, iOS
WiFi
Power
Aantal inbegrepen batterijen
4
Batterijtechnologie
Nickel–Metal Hydride (NiMH)
Voeding
Standalone by batteries
Product Details
European Article Number
9120072081200
Manufacturer SKU
2087180
Weight and dimensions
Breedte
60 mm
Dikte
60 mm
Hoogte
110 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer

Door de Corona pandemie kan je pakket langer onderweg zijn als normaal. De bezorgers van PostNL nemen extra maatregelen om het directe contact zoveel mogelijk te beperken. Zo dien je bijvoorbeeld niet langer op het scanapparaat te tekenen voor ontvangst van jouw bestelling. De bezorger noteert de laatste 3 cijfers van je e-ID (of ander officieel document) als bewijs voor ontvangst.