NUKISmart Lock 2.0 + Bridge

€ 269,00 € 199,00

Beschrijving

De Nuki Smart Lock 2.0 is een slim deurslot waarmee je voortaan je deur kan opendoen met je smartphone. Dit smart device is de eerste stap naar jouw slimme huis. Maak je nooit meer zorgen om verloren sleutels. Met één knop in de app open je van overal de deur. Bovendien opent de Nuki Smart Lock automatisch jouw deur op het moment dat jij thuiskomt. Verlaat je je huis, dan sluit de deur ook zichzelf. Het slot herkent namelijk jouw telefoon en doet de rest.

 

Het slimme slot kan in de meeste gevallen gewoon worden gemonteerd op je bestaande cilinder. Controleer in 3 minuten of jouw deur compatibel is. Het installeren van de Nuki Smart Lock zelf duurt ongeveer 5 minuten. Koppel de bridge aan je router en installer de app op je smart device.

Het toestel is compatibel met:

 • Apple HomeKit
 • Google Assitant
 • Amazon Alexa
 • IFTTT
 • Bluetooth
 • Zigbee

Doos bevat:

 • Nuki Smart Lock 2.0
 • Nuki Bridge
 • 4 AA Batterijen
 • Montage gereedschap en magneet
 • Handleiding

Slimme apparaten dragen bij aan een smart home solution dat jouw leven een stuk gemakkelijker maakt.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Bluetooth
Bluetooth versie
5.0
Compatibele besturingsystemen
Android, iOS
WiFi
Power
Aantal inbegrepen batterijen
4
Batterijtechnologie
Nickel–Metal Hydride (NiMH)
Voeding
Standalone by batteries
Product Details
European Article Number
9120072081200
Manufacturer SKU
2087180
Weight and dimensions
Breedte
60 mm
Dikte
60 mm
Hoogte
110 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer