AzuriAzuri 12-24V car charger - 3 USB ports - 7.2Amp - black

€ 20,00
Beschrijving

Laad ook onderweg je toestel veilig en efficient op!

Deze Azuri USB head kan je gemakkelijk aansluiten op de 12-volt aansteker van je wagen.

Wil je meerdere apparaten tegelijk opladen? Met de Azuri Duo USB head kan dat perfect!   Te combineren met de Azuri laad- & datakabels.

+ toon meer
Specificaties
Compatibility
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectivity
Connector(en) data
No connector
Connector(en) opladen
Zonder connector
Design and Colour
Cable length
0 m
Induction
LED-indicatoren
Performance
Type oplader
Autolader
USB 2.0 poort(en)
3
Power
Aantal inbegrepen batterijen
0
Batterijtechnologie
No battery
Fast charging
Ingangsspanning
24 V
Output current
7200 mA
Spanning
0 V
Product Details
European Article Number
5412882699558
Manufacturer SKU
2090682
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer