Apple iPhone 7 Plus - 128GB - BL

iPhone 7 Plus € 549,00 € 649,00
Apple iPhone 7 Plus

Oogstrelend slim.
Een geraffineerd ontwerp, snelle prestaties, een prachtig beeld en uitstekend geluid... de Apple iPhone 7 Plus is de perfecte combinatie van efficiëntie en design. Geniet van een superieure gebruikservaring. HD Retina-display van 5,5 inch: Bekijk foto’s en video’s, surf op het internet, check de sociale updates van je vrienden, speel games... en dat allemaal op het Retina HD-scherm. Profiteer van beelden met kleuren van bioscoopkwaliteit. De Apple iPhone 7 Plus is de eerste iPhone met stereoluidsprekers. Het resultaat? Een groot dynamisch bereik en een hoger volume. Luister naar muziek, kijk naar video’s en bel op een optimale manier. 

+ toon meer
Specificaties
Camera
Main camera Dual
Main camera resolutie 2 x 12 MP
Selfie camera Single
Hoofd camera resolutie 24 MP
Ingebouwde flitser Ja
Selfie camera resolutie 7 MP
Connectivity
Sim type Single Sim
Bluetooth Ja
Dual SIM Nee
WiFi Ja
Besturingssysteem versie 10
Besturingssysteem iOS
SIM-kaart type Nano SIM
Near Field Communication (NFC) Ja
Weergave
Touchscreen Ja
Resolutie 1080 x 1920 pixels
Beeldschermdiagonaal 5.5 "
Memory
RAM-geheugen 2 GB
Maximum memory card grootte Geen geheugenkaart GB
Compatibele geheugenkaarten Niet compatibel
Interne opslagcapaciteit 128 GB
Capaciteit bijgeleverde geheugenkaart Niet inbegrepen GB
Navigation
GPS functie Ja
Power
Geleverde stroom door de batterij 2810 mAh
Processor
Processor type Quad core
Product Details
European Article Number 0190198043856
Manufacturer SKU 2042812
SAR information
SAT-waarde 1.2 W/kg
SAT-categorie C: 0,8 ≤ SAR < 1,2 W/kg
Weight and dimensions
Breedte 77.9 mm
Hoogte 158.2 mm
Dikte 7.3 mm
+ toon meer

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer