Apple iPhone 7 - 128GB - BL

iPhone 7 € 499,00 € 599,00
Apple iPhone 7

De iPhone 7 neemt over wat goed was van z'n voorgangers, en doet er nog een schepje bovenop
Een retina HD display bijvoorbeeld dat beelden weergeeft in kleuren van bioscoopkwaliteit. Stereospeakers die geweldig geluid leveren. Een camera van topkwaliteit. En een casing die spat- en waterbestendig is. Alles gaat sneller, en de batterij gaat langer mee. Kortom, het design is net zo krachtig als z'n prestaties.

+ toon meer
Specificaties
Camera
Hoofd camera resolutie 12 MP
Selfie camera Single
Main camera resolutie 12 MP
Selfie camera resolutie 7 MP
Main camera Single
Connectivity
Sim type NO SIM
Data network 4G+
Besturingssysteem versie 10
SIM-kaart type Nano SIM
Besturingssysteem iOS
Weergave
Beeldschermdiagonaal 4.7 "
Resolutie 750 x 1334 pixels
Memory
Interne opslagcapaciteit 128 GB
RAM-geheugen 2 GB
Power
Geleverde stroom door de batterij 1735 mAh
Product Details
European Article Number 0190198068538
Manufacturer SKU 2042729
SAR information
SAT-waarde 1.2 W/kg
SAT-categorie C: 0,8 ≤ SAR < 1,2 W/kg
?

Denk aan uw gezondheid Gebruik uw mobiele telefoon met mate, bel met een oortje en kies voor een toestel met een lagere SAT-waarde (SAR-waarde)

 • A

  < 0,4
  W/kg
 • B
  > 0,4
  < 0,8
  W/kg
 • C
  > 0,8
  < 1,2
  W/kg
 • D
  > 1,2
  < 1,6
  W/kg
 • E
  > 1,6
  < 2
  W/kg
Weight and dimensions
Dikte 7.1 mm
Hoogte 138.3 mm
Breedte 67.1 mm
+ toon meer

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer