Samsung50" 4K TV - UE50TU8500SXXN

€ 699,00 € 499,00
Gezien de omvang van uw pakket en waarde van het toestel, wordt jouw pakket op afspraak geleverd. Na betaling ontvang je een e-mail van Post NL met een link naar een kalender waar je het gewenste tijdstip van levering kan kiezen. Opgelet: het kan tot een week duren alvorens je de mail van PostNL ontvangt.
Beschrijving

Crystal UHD 50'' TU8500 (2020)
Geniet van de levensechte kleurweergave
Dynamic Crystal Display - Ga helemaal in het beeld op met een breder kleurenspectrum. Dynamic Crystal Display zorgt voor levensechte variaties waarin zelfs de kleinste details zichtbaar zijn.
Dual LED - Dual LED-achtergrondverlichting past de kleurtoon aan de sfeer van je content aan, waardoor het contrast en de kijkhoek aanzienlijk verbetert.
4K-resolutie - 4K UHD TV gaat verder dan gewone FHD en heeft 4x meer pixels, waarmee je ogen de scherpe en heldere beelden krijgen die ze verdienen. Beleef het alsof je er echt bij bent.
 

+ toon meer
Specificaties
Connectivity
Connectors
HDMI
Other features
Smart TV
Product Details
European Article Number
8806090342684
Manufacturer SKU
2088284
Weergave
Beeldschermdiagonaal
50 "
Resolutie
3840 x 2160
Scherm type
4K UHD
Weight and dimensions
Breedte
1116.4 mm
Dikte
326.5 mm
Hoogte
728.1 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer