Philips50" 4K Ambilight TV - 50PUS7354

Helaas Nooit meer beschikbaar Dit product zal helaas niet meer verkocht worden
Hier kunt u zoeken naar alternatieven
€ 699,00 € 499,00
Gezien de omvang van uw pakket en waarde van het toestel, wordt jouw pakket op afspraak geleverd. Na betaling ontvang je een e-mail van Post NL met een link naar een kalender waar je het gewenste tijdstip van levering kan kiezen. Opgelet: het kan tot een week duren alvorens je de mail van PostNL ontvangt.
Beschrijving

4K UHD LED Android TV 
met driezijdig Ambilight
Een filmavondje met de familie. De belangrijke wedstrijd. Ga helemaal op in de superieure beeldkwaliteit en het geweldige geluid bij elke gelegenheid. Deze TV uit de Performance-serie zorgt dat al uw entertainment er geweldig uitziet en heeft Ambilight voor een unieke, meeslepende ervaring.
- Slanke TV. Prachtig licht.
- Vloeiende bewegingen. Levensechte kleur. Ongelofelijke diepte
- Helder geluid. Mis geen enkel woord.
- Android TV-content binnen handbereik 

+ toon meer
Specificaties
Connectivity
Connectors
HDMI, USB Type A
Other features
Smart TV
Product Details
European Article Number
8718863019115
Manufacturer SKU
2088779
Weergave
Beeldschermdiagonaal
50 "
Resolutie
3840 x 2160
Scherm type
4K Ultra HD-LED (16:9)
Weight and dimensions
Breedte
681 mm
Dikte
240 mm
Hoogte
1119.8 mm
+ toon meer
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO klanten), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

+ toon meer